Innovatie

Bos Konstruktie en Machinebouw

Het is meer dan 60 jaar geleden dat het bedrijf Bos startte met het ontwikkelen van machines, liefst met een eigen karakter, voor de professionele gebruiker in sloot- en bermonderhoud en grondverzet en egalisatie. En daarnaast ook speciaal-bouw-projecten. Van serie productie tot enkel stuks fabricage met als doel het juiste product voor de klant te realiseren.

Ontwikkelingsgeest

Met onze jarenlange passie voor techniek willen wij “de betrouwbare machine” met een eigenwijs tintje produceren. Dit is iets dat de afgelopen jaren vaak met succes is gedaan. De ontwikkelingsgeest van onze medewerkers heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu staat. Het vernieuwende aspect is vaak een gevolg van een klantvraag. De klant heeft een probleem en wil dat graag opgelost zien. Dat kan inhouden dat er iets nieuws wordt bedacht, maar veelal betekent dit een doorontwikkeling van een reeds bestaande machine. Deze krijgt dan vaak een nieuwe functie, wordt dan sneller, preciezer of efficiënter.

Luisteren naar de klanten en gebruikers

Luisteren naar de klanten en gebruikers en in samenspraak steeds een machine met voorsprong weten neer te zetten. Als vakmensen streven we ernaar om de gebruiker een professionele innovatieve totaaloplossing te bieden. Dat betekent dat je constant bezig bent met hoe het anders, of beter kan.

Net iets meer, net iets anders en net iets nieuws. Dat is Bos!

Wist u dat

Bos een merknaam is? Het gaat om onze eigen producten. Zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd door onze eigen vakmensen en daar komt heel wat bij kijken. Je bent eigenlijk een logistiek bedrijf. Je begint met een heleboel kleine artikeltjes die bij elkaar moeten komen op een bepaald punt en daar worden samengesteld. Aan het einde van de rit staat er een machine zoals de koper die bedoeld heeft.

De kunst is dit zo goed en efficiënt mogelijk te doen. Het liefst maak je met zo weinig mogelijk componenten zo veel mogelijk machines; vanuit standaard onderdelen geconfigureerd met verschillende opties wordt het systeem klantspecifiek.

historie bos konstructie en machinebouw
historie bos konstructie en machinebouw
Historie Bos Bolsward

Historie

Eise Bos richtte, samen met een oude schoolvriend, meer dan 60 jaar geleden het bedrijf op.
Historie Bos Bolsward

Ontdek onze
historie

Wat we doen
Wat we doen
Wat we doen Bos Bolsward

Wat Bos doet

Bos ontwikkelt en levert machines voor de professionele gebruiker in sloot- en bermonderhoud en grondverzet en -egalisatie.
Wat we doen Bos Bolsward

Ontdek wat
Bos doet

Vacatures Bos Bolsward
Vacatures Bos Bolsward
vacatures Bos Bolsward

Vacatures

Als innovatief en ambitieus bedrijf in de agrarische sector kan Bos misschien een interessante werkgever zijn.
vacatures Bos Bolsward

Ontdek onze
vacatures